Lehetőség

Fontos számodra az egészség?

Esetleg pénzt is szeretnél keresni?

Szeretnél otthonról dolgozni? Vagy meglévő jövedelmedet kiegészíteni?

Egy olyan lehetőséget, egy olyan rendszert mutatok most Neked, ami megoldást jelenthet az élet problémás területeire, legyen az egészségügyi probléma, vagy anyagi gondok, vagy ha csak egyszerűen a szabadidődet szeretnéd hasznosan eltölteni.

Emberek ezrei keresik az igazi pénzkereseti lehetőséget az interneten, de sokan tanácstalanok, bizalmatlanok, nem tudnak választani. Hasonló helyzetben voltam én is, és most ebben szeretnék Neked segítséget nyújtani.

Egy igazi munkát ajánlok, kiváló minőségű termékekkel, a hátterében egy megbízható céggel.

Egy olyan üzletet kínálok Neked, ami alapjaiban változtatta meg a gondolkodásmódomat az értékesítésről, a network marketingről, ami a közhiedelemmel ellentétben egy korrekt céggel párosulva – ez esetben a DXN-nel - nagyon hatékony rendszer. Sokak számára kiváló megoldás lehet egy egészséges élet és az anyagi jólét megteremtésére.

Ne ijedj meg az értékesítés szó hallatán, hiszen az igazán jó értékesítő, az a mesélő. Az, aki elmondja, elmeséli a saját élményeit, tapasztalatait egy szolgáltatásról, vagy termékről.

Ugyanis a valós network marketing lényege az, hogy ha elégedett vagy egy termékkel, azt másoknak is elmondod. Akkor is elmondanád, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség, de akkor még motiváltabb vagy, ha ezért a munkádért ellenérétket kapsz a cégtől.

A kulcsszó az, hogy „elégedett vagy egy termékkel”! Tehát a legfontosabb, hogy legyen saját terméktapasztalatod, hiszen akkor leszel hiteles, és akkor tudod szívből ajánlani másoknak is.

Miért a DXN?

Sokan ma sem tudják eldönteni, mi volt az, ami igazán vonzó volt az első találkozáskor. Van akit az üzlet és a pénz és van, akit a termékek szólítottak meg először, de azt hiszem azok, akik egy ideje a DXN-t képviselik már nem tudnak és nem is akarnak a kettő között különbséget tenni.

A DXN egy életmód, egy életérzés.

Lehetőségünk van akár nemzetközi szintű üzletet is építeni, hiszen a professzionális online háttérnek köszönhetően a világ bármely részéről tudnak tőlünk vásárolni, vagy akár az üzletünkhöz csatlakozni. Tehetjük ezt az online marketing legfrissebb eszközeit igénybe véve, vagy hagyományos módon, „offline”, személyesen kommunikálva, vagy a leghatékonyabban a két eszközt együtt használva.

Olyan termékeket fogyasztunk, használunk, amik harmóniában állnak a szervezetünkkel, amik a tapasztalatok alapján jó hatással vannak ránk és az egészségünkre. Megosztjuk a tapasztalatainkat, élményeinket a termékekről és az üzletről és ennek eredményeként egyre több törzsvásárlónk lesz. Minél több a törzsvásárlónk, annál nagyobb forgalmat bonyolítunk le, ezáltal bevételünk is annak arányában növekszik. A Te sikered is azon fog majd múlni, hogy mennyi munkát fektetsz bele, mennyi törzsvásárlód lesz és mekkora forgalmat tudsz generálni.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mennyit lehet ezzel az üzlettel keresni?

A network marketinggel nem az elején lehet a legtöbbet keresni, de megfelelő mennyiségű és minőségű munkával ez az üzleti forma képes korlátlan jövedelmet biztosítani. Nincs limit és mindig csak az adott üzletépítőn múlik az, hogy mennyit keres. Fontos tudnod, hogy a TE üzleti sikered csak is rajtad múlik! Tekintsd ezt a saját üzleti vállalkozásodnak, hiszen nincs főnököd, magadnak dolgozol, a cég pedig az általad generált forgalom arányában fizet.

A network marketing sokkal előnyösebb, mint egy hagyományos vállalkozás, nagyobb lehetőségeket és sokkal könnyebb életet kínál, ráadásul kockázatmentes, hiszen nincs szükség nagy összegű befektetésre. Bárki elkezdheti, nincs szűrő, nincs felvételi interjú, mint bármilyen más cégnél. Viszont ezt is, mint minden szakmát meg kell tanulni, amennyiben profin szeretnéd csinálni. Ehhez számos ingyenes oktató videóanyag áll rendelkezésre, illetve lehetőség van képzéseken való részvételre is.

A leghelyesebb hozzáállás a munkavégzéshez a „nincs veszíteni valóm" típus. Ez a hozzáállás magabiztosságot ad, ezáltal hatékonyságod jóval magasabb szintre fog emelkedni. Befektetés? Igen, kelleni fog. Fektesd be az idődet és az energiáidat.

Aki objektíven végig gondolja a network marketingben rejlő lehetőségeket, az elsősorban azért csatlakozik, mert passzív jövedelmet szeretne, azaz szeretne akkor is pénzt keresni, amikor már nem dolgozik aktívan.

A passzív jövedelem a termékforgalmazásból keletkezik, azaz a terméket fogyasztók vásárlásaiból származik.

Összefoglalva a network marketingnek az a lényege, hogy egyszer keményen megdolgoztál valamiért és utána ezért a munkádért folyamatosan, több éven, vagy akár több évtizeden keresztül fogsz jövedelmet kapni, melyet majd gyermekid akár meg is örökölhetnek.

Persze lesz, aki az üzletre nem, de a termékekre fogékony lesz, hiszen egy olyan termék áll a középpontban, amit az emberek több mint 83 %-a naponta fogyaszt. Az egészséges életmóddal pedig egy olyan fókuszt helyezünk előtérbe, ami mellett akkor se mehetünk el csukott szemmel, ha a család, az emberi kapcsolatok, a karrier, vagy éppen az önmegvalósítás az, amiben a legtöbbet szeretnénk fejlődni. Nem állítanék fel sorrendet és nem priorizálnék, de ha az egészségünkre nem koncentrálunk megfelelőképpen, akkor a többi területen sem tudunk maximálisan helyt állni.

A jó hír, hogy egy olyan üzletről beszélünk, amit bátran hirdethetünk az interneten, publikálhatunk, megoszthatunk, hiszen bárki számára elérhető és használható.

A fő terméket a DXN kávét tíz éve újdonságként mutattuk be Magyarországnak és Európának, de ma már többszázezren fogyasztják Európában rendszeresen. Ma már tudjuk, hogy aki megkóstolja, megszereti és fogyasztójává válik.

Ismerd meg Te is a DXN-t és a termékeit!

A felnőtt lakosság nagy többsége kávéfogyasztó, sőt inkább kávéfüggő. Nekünk van egy alternatívánk, egy jótékony hatású kávé, melyre óriási igény van.

Az emberek nem felejtik el meginni a reggeli kávéjukat, és nem akarnak a kávéjukról lemondani. A vásárlóid hamarosan nem kávéfüggők lesznek, hanem DXN ganodermás kávéfüggők. Tudsz ennél stabilabb üzletet?

És ha röviden kérdezed, miért a DXN?

A DXN csábereje a küldetésében rejlik, hiszen célunk választ adni arra, hogyan segítheti hozzá a cég az embereket, hogy életüket egy más minőségben éljék, akár fogyasztóként, akár munkatársként. A cég legfontosabb értékei a megbízhatóság, a becsületesség és az erény. Ez a DXN, vagyis a dexin szó jelentése.

Etikus MLM hálózatot építünk és ez a legfontosabb üzenetünk.

Amennyiben a leírtakat szimpatikusnak találod, és szeretnél egy megbízható cég tagja lenni és kiváló minőségű termékeivel dolgozni, kattints a bal oldali sáv regisztrációs gombjára, vagy ha kérdéseid vannak, esetleg úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről beszélni, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén.

A regisztrációt követően válaszd a Dinamikus Start Program csomagjainkat, ezek segítségével már nagyobb lendülettel és terméktapasztalattal indulhatsz el az üzleted építésének az útján. A DSP, Dinamikus Start Program részleteivel kapcsolatban is keress engem.

Amennyiben szívesen megkóstolnád a DXN kávéit, vagy kipróbálnál egy-egy terméket, akkor is jó helyen jársz, keress és megmutatom hogyan juthatsz hozzá.

A Te sikered a mi érdekünk is, ezért amennyiben igényed van rá, biztos lehetsz benne, hogy mindenre megtanítunk, segítünk Neked, hogy sikeres legyél ebben az üzletben.

“Ne várakozz, a tökéletes pillanat sosem jön el, láss hozzá most azzal, amid van, idővel jobb eszközöket fogsz találni.”

(Napoleon Hill)