Kapcsolat

Farkas Mihály

"Misi"

e-mail: farkasmihaly60@gmail.com

tel.: +36 70 331 2404

Másfél évtizedig a Rendőrség Különleges Szolgálatához tartozó paksi "Neutron Kommandó"-nál szolgáltam, nyugdíjazásomig. Kettő hét nyugdíjasélet után, immár több mint egy évtizede Gépjárművezető Gyakorlati Szakoktatóként tevékenykedek. Kommandósként megtapasztaltam milyen sokat jelent a csapat ereje. Oktatóként megtanultam, hogyan lehet motiválni embereket, hogy gyorsan elérjék a céljukat.

Több mint 10 éve foglalkozok hálózati marketinggel. Mindig érdekelt az egészséges életmód, a testi - lelki harmónia kialakítása. Hisz akár a munkahelyen, akár a családban vagy társas kapcsolataimban, akkor tudom jól érezni magam, ha én rendben vagyok.

Ahogy egyre régebb óta vagyok fiatal úgy válik számomra mindig fontosabbá, hogy minőségi, egészséges, szabad életet éljek! Ez nem azt jelenti, hogy ne kelljen csinálnom semmit hanem azt, hogy ne keljen azt csinálnom amit nem szeretnék!

Ha te is hasonlóan gondolkozol, akkor TARTS VELEM!

Vélmemények:

Valós visszajelzések, tapasztalatok

"A Misinél tanultam vezetni. Egy egészségi problémámról beszéltem neki és ő erre kínált megoldást. Először csak a termékeket fogyasztottuk. Főként kávéztunk, de idővel sokminden mást is kipróbáltunk a családban, ezért úgy döntöttem beregisztrálok. Üzlettársként mindig számíthatok Misiékre, de soha nem nyomulnak nem tukmálnak, csak segítenek, ha kérem. "

Rákosiné Borda Marianna

"Egyszer egy akció végrehajtása során, egy rendőrnőt kértek fel "csalinak". A férjem feladata volt, hogy vigyázzon rá. Később ez a hölgy elmondta nekem, soha még akkora biztonságban nem érezte magát mint akkor. Ezt a biztonságot érzem én már 40 éve! "

Farkasné Kata

"Nekem legfontosabb a családom! A kisfiam autista és mindent megteszek, hogy teljesértékű felnőtté váljon. Misit és Katát már régóta ismerem. Beszéltek a gyógygombákról és azok hatásairól. Mivel számomra ők hiteles emberek, kipróbáltam és elmondanám, hogy valóban működnek. Nem vagyok az üzlettársuk, de kacérkodok a gondolattal!"

Koncz Erika